00

00

00

00

00

4.41; 03.9
1. high-fructose corn syrup 4. Haldane equation 7. Lineweaver-Burk plots
2. glucose isomerase 5. streptomyces murinus 3. polarity 6. Novo Pszczola, D.E., “American Fructose Unveils new Technologies in HFCS Plant, “Food Technolou, 41(10): 50, 1987.

Hagen, H. A, and Pedersen, S., Enzymes, pp. 341-350 (Vol. A9), in Yamamoto, Y.S., Kaudy, L.,
Rounsaville, F., amd Schulz, G. (eds), Ullmann’s
Encyclopedia of Industrial Chemistry, VCH,
Gemany, 1989.
Visuri, K, Klibanov, A. M., “Enzymatic Production of High Fructose Corn Syrup (HFCS) Contianing

JL. ,JYZI
55% Fructose in Aqeous Ethanol, “Biotechnol. Bioeng., 30:917, 1987.
Zaks, A., and Klibanov, A. M., “Enzymatic Catalysis in Nonaqueous Solvenrs,” J. Biol. Chem., 263: 3194, 1988.
Brown, S. H., Sjoholm, C., and Kelly, R. M.,

“Purification and Characterization of a Highly

Thermostable Glucose Isomerase Produced by the Extremely Thermophilic Eubacterium, Thermotoga Maritima,” Biotechnol. Bioeng., 41:878, 1993.
Volking, D. B., and Klibanov, A. M., “Mechanism of

Thermoinactivation of Immobilized Glucose Isomerase,tBiotechnol Bioeng., 33: 1104, 1989.

vvo

vvo

در این سایت فقط تکه هایی از این مطلب با شماره بندی انتهای صفحه درج می شود که ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت کلمات به هم بریزد یا شکل ها درج نشود

شما می توانید تکه های دیگری از این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید

ولی برای دانلود فایل اصلی با فرمت ورد حاوی تمامی قسمت ها با منابع کامل

اینجا کلیک کنید

—V
Sweetzyme T (B395c-GB 3000, Feb. 1991), Novo Nordisk A/S Denmark.
Ryu, D. Y., Chung, S. H., and Katoh, K, “Performance of the Continuos Glucose Isomerase Reactor System for the Production of Fructose Syrup,” Biotechnol. Bioeng., 19: 159, 1977.
Sproull, R. D., Lim, H. C., and Schneider, D. R., “A Model for Enzymatic Isomerization of D-Glucose to D-Fructose in a Batch Reactor,
“Biotechnol. Bioeng., 18: 633, 1976.
Dixon M., and Webb, E. C., Enzymes, 3rd. ed.,

Academic Press, 1979.
Kikkert, A, Veilenga, K, De Wilt, H. G. J., and Joosten, G. E. H., “The Isomerization of D-G1ucose into D-Fructose Catalyzed by Whole-Cell Immobilized Glucose Isomerase. The Dependece of the Intrinsic Rate of Reaction on Substrate Concentration, pH and Temperature, “Biotechnol Bioeng., 23: 1087, 1981.


پاسخ دهید